Maksimer di tilstedeværelse på sosiale media, i Vinje

Aktuelt

Vest-Telemark næringsforum og Vinje Næringslag inviterer gratis til kurs i sosiale media, onsdag 28. august kl. 18 – 21 i Vinje. Begrensa antal plassar, og kurset er for medlemmar i Vest-Telemark næringsforum eller Vinje næringslag. Kurshaldar er Kine Heian frå Råtasser AS.

Delta på eit 3-timars kurs om sosiale medium og lær å skape synergier og oppnå konkrete resultat av innsatsen du gjer. Vi vil gå gjennom ei rekkje relevante område for å bli ein sjølvstendig og trygg RÅTASS på sosiale medium!

Du vil bli klokare på kanalkjenneteikn, effektiv SoMe-strategi og årshjul for innhaldsplanlegging, balanse og kunnskap om organisk og betalt innhald. Vi skal også gå gjennom nyttige appar og verktøy det er viktig å vere klar over og nytte for ei effektiv tidsbruk.

Kurset er perfekt for deg som vil styrke di digitale tilstedeværelse og ikkje gå i blinde!

Dato: Onsdag 28. august 2024
Stad: Groven Camping, Utestoga. Vinje
Tid: 18.00 – 21.00

Påmelding:Det blir enkel servering. Kurset arrangeres i Utestoga hos Groven Camping i Vinje. Kurset blir arrangert i regi av Vest-Telemark næringsforum, Visit Vinje og Vinje Næringslag. Kurshaldar er Kine Heian frå Råtasser ASDIN kompanjong er med som samarbeidspartnar.

Har du spørsmål? send ein e-post til oss i Vest-Telemark næringsforum.